Hem begravningar.se
Garantin för rätt hjälp

Konsumenttelefon. 020-210 210 | E-post. info@begravningar.se

Försäkringar

Varje år är det åtskilliga miljoner kronor i försäkringspengar som aldrig utbetalas i samband med dödsfall. Detta på grund av att ingen gör anspråk på dem.

Många av oss omfattas av försäkringar som kan vara aktuella vid dödsfall. Tyvärr betalas försäkringspengar inte alltid ut med automatik, det krävs att någon gör en försäkringsinventering och begär utbetalning av dessa. Detta hjälper alltid begravningsbyrån till med.

Vet man inte själv om vilka försäkringar man omfattas av vet sannolikt inte ens anhöriga heller det. Därför ska man regelbundet gå igenom sina försäkringar, både för sin egen och framförallt för sina efterlevandes skull. Notera gärna i Livsarkivet vilka försäkringar som finns.

Försäkringsinventering

Vet du vilka försäkringar du har? De flesta vet inte det - många är antingen över- eller underförsäkrade. Vi erbjuder dig i samarbete med Cynk en försäkringsinventering som ger dig full koll på ditt försäkringsskydd och en sammanställning av din unika situation.

Så här fungerar det

Försäkringsinventering Privat ger dig en komplett sammanställning av dina personförsäkringar. Du får även en kostnadsfri genomgång i samband med att vi presenterar resultatet. 

  • Hur du en olycksfallsförsäkrings som skyddar dig på din fritid?
  • Vet du var du har dina liv- och pensionsförsäkringar? 
  • Har du koll på efterlevandeskyddet i dina försäkringar?
  • Har du koll på vem som är förmånstagare för dina försäkringar?

Försäkringsinventeringen levereras ca 4 veckor efter mottagen beställning.

Du kan beställa Försäkringsinventering hos den auktoriserade begravningsbyrån eller direkt här nedan:

Till Cynk Försäkringsinventering 

Läs mer i broschyren Försäkringsinventering nedan.