Hem begravningar.se
Garantin för rätt hjälp

Konsumenttelefon. 020-210 210 | E-post. info@begravningar.se

Verser

0

De 125 vanligaste begravningsverserna och begravningsdikterna i dödsannonser och vid begravning

Att sätta ord på känslor kan vara svårt i sorgens stund. Här har vi samlat de 125 vanligaste dikterna / verserna som kan hjälpa dig att sätta ord på saknaden som kan läsas vid begravningsceremonin eller skrivas in i dödsannonsen.

Fina dikter om sorg och saknad

Vi har kategoriserat verserna i olika teman så att du lättare ska kunna hitta det du söker. Här kan du hitta passande minnesverser som är till mamma eller pappa, mormor och morfar eller en vän. En begravningsvers kan handla om sorg, saknad, men också om jorden, naturens krafter som havet eller skog och om minnen och kärlek.

Vers och dikt för dödsannons

Det är vanligt att använda sig av en dikt eller vers till en dödsannons när en nära anhörig går bort. Du har möjlighet att göra begravningsannonsen personlig med en minnesvers som känns angelägen.

Dikterna och verserna får ej kopieras och publiceras på någon annan sida än de som tillhör Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer. Det är däremot fritt för privatpersoner att kopiera och använda begravningsdikterna i dödsannonser, programblad eller diktläsning.