Hem begravningar.se
Garantin för rätt hjälp

Konsumenttelefon. 020-210 210 | E-post. info@begravningar.se

En hyllning till livet

Allt har en början – och ett slut. Men tänk om det också är tvärtom? Att slutet också har en början? Att när vi dör går vidare till något annat? Det kanske finns någon liten anledning att kunna se lite annorlunda på en begravning.
Med konceptet Never Ending Story vill vi markera något mer än ett definitivt slut på vårt liv. Vi vill för det första visa att vi i livet vågade vara precis den vi ville vara. Att vi, efter förhoppningsvis ett långt och härligt liv, avslutar på samma sätt som vi levde. På vårt eget sätt.

Det sista avskedet kan då bli lite lättare och ljusare för de anhöriga och minnet kan förhoppningsvis ge tröst i svåra stunder framöver.
Konceptet omfattar allt ifrån kistor, urnor, blomarrangemang, gravstenar och annonser:

Angelbox, vitt, silvergrey eller rosa

Ett slut eller en början? Vem vet.
En Angelbox är en förhoppningsfull budbärare – en önskan om en fortsättning. Den visar också vem en älskad person var i livet; glad, lycklig, rolig, snäll, entusiastisk. Som en tröst till anhöriga vid det sista avskedet.
Personer som har valt Angelbox kan ha älskat Det Goda Livet, Champagne, fester, resor – och rosa, naturligtvis. Kanske sett det positiva under sin levnad.

Angelwing

Angelwing – en kärleksfull omfamning

En änglavinge ger en vacker och kärleksfull omfamning på den sista resan. Ett fantastiskt blomsterarrangemang till en Angelbox. 

Angeldust - en urna för någon speciell.

En ängel följer med hela vägen. Omsluter, skyddar och ger hopp, ängeln en vacker och trygg följeslagare. Finns i rött, vitt eller grått.

Angelheart – vackra ord som lever kvar för alltid 

Angelheart är vackra hjärtformade gravstenar i olika material och design. Var personlig och förmedla vackra och tänkvärda ord om en älskad person. Ord som kommer att finnas kvar i långa tider tillsammans med alla våra minnen.

Livsarkivet som En hyllning till livet. 


Ett annorlunda livsarkiv, lite mer lila och rosa med produkter ur Never ending story-konceptet. Skriv ut, fyll i och lämna till din närmaste auktoriserade begravningsbyrå för förvaring och bevakning. Glöm inte att meddela dina nära att du fyllt i ett Livsarkiv. 
Till en hyllning  till livet >>

En hyllning till livet

Allt fler vill hylla en älskad person genom att ge honom eller henne en personlig begravning. Det sista avskedet kan då bli lättare och ljusare för de anhöriga och minnet kan förhoppningsvis ge tröst i svåra stunder framöver.

Därför har vi tagit fram ett unikt koncept som har en mer personlig framtoning.