Hem begravningar.se
Garantin för rätt hjälp

Konsumenttelefon. 020-210 210 | E-post. info@begravningar.se

Varje dag måste vara en bra dag att dö på

Varje dag måste vara en bra dag att dö på
Blogg

Varje dag måste vara en bra dag att dö på

Hur lyckas man med det, tänker kanske någon? Det är lätt som en plätt, skulle jag vilja påstå. Till att börja med ser man till att ha så roligt som det bara går – oavsett om det är en måndag, onsdag eller lördag. Vem har sagt att det bara är på helgerna man får lov att slå klackarna i taket?

Det krävs inga stordåd. Kanske kan du laga en fantastisk middag en måndag (istället för att äta en trist smörgås, ståendes vid diskbänken). Eller unna dig en fotmassage efter jobbet. Eller varför inte ta med dig en väninna på bio och se en riktigt glad eller bra film?

Glöm inte heller hur mycket musik kan betyda för vårt välmående. Att lyssna på sina favoritlåtar medan man lagar kvällens middag är ett klockrent tips för att må bra!

Jag blir så ledsen när jag hör hur människor längtar till helgen eller hur de går och räknar ner månader och veckor tills det äntligen är semester. Men resten av dagarna, då? Resten av livet? Ska det bara vara en transportsträcka?

Jag vägrar. För tänk, bara tänk om man skulle råka dö på en tråkig dag! Om det skulle råka vara en dag som man inte hade gjort sitt allra bästa för att förgylla. Jag tycker faktiskt att det är vår skyldighet att göra det allra bästa vi kan av det liv vi har fått!

Åsa Scharin