Hem begravningar.se
Garantin för rätt hjälp

Konsumenttelefon. 020-210 210 | E-post. info@begravningar.se

Vad är jag – eller vem är jag…?

Åsa dricker kaffe

Vad är jag – eller vem är jag…?

Vi var nyligen på en jättehärlig middag med goda vänner. För ovanlighetens skull var det två för oss helt okända par där, vilket vi tyckte var kul – det är ju alltid roligt att lära känna nya människor.

Så klart pratar man ofta om helt andra saker med personer man aldrig har träffat förut och när kvällen var slut hade både jag och min sambo en väldigt tydlig bild av vad just dessa samtal hade gått ut på. Båda de två nya paren hade med sina frågor försökt sätta in oss i ”ett fack”. De hade frågat vad vi jobbade med, var vi bodde, vart vi skulle åka på semester i sommar och om vi hade lägenhet på Mallorca…

Det här fick mig att börja reflektera – själv är jag ganska ointresserad av att veta sådant om människor. Jag vill till exempel mycket hellre ha reda på vad de tycker om olika saker. Om livet, döden, djur, natur, filmer och en massa annat spännande.

Så frågan är: är vi det vi gör, det vi har eller det vi tänker?

Intressant, eller hur?

Åsa Scharin