Hem begravningar.se
Garantin för rätt hjälp

Konsumenttelefon. 020-210 210 | E-post. info@begravningar.se

Skippa jobbångesten – sommaren är långt ifrån slut!

Åsa Scharin såpbubblor
Blogg

Skippa jobbångesten – sommaren är långt ifrån slut!

”För många är semestern slut och det är dags att återvända till verkligheten”. Så inleddes en artikel i en av våra dagstidningar tidigare i veckan. Här beskrivs hur många av oss känner olust inför att tvingas återvända till jobbet efter några veckor när vi själva har fått bestämma precis hur vi vill ha det (jag gissar att det nog finns massor av människor som inte ens under sin semester har fått bestämma vad de vill göra, men det är en annan diskussion).

Då har jag bara en sak att säga: strunta i att semestern är slut! För sommaren är långt ifrån slut och det finns massor av möjligheter – kvällar, helger och soliga morgnar med en kopp kaffe i handen. Det är fortfarande DU själv som avgör vad du vill göra och det mesta sitter faktiskt i våra egna huvuden.

Låt oss tillsammans bestämma oss för att utnyttja varenda möjlighet till lite extra njutning och sätta guldkant på vår vardag. Det är ju så himla lätt, egentligen – ett kvällsbad efter jobbet, som kanske avslutas med middag på stranden, till exempel. Det är ju dessutom nu i augusti som vattnet är som allra varmast…

Vi fortsätter helt enkelt att njuta av Sverige när det är som allra bäst, eller hur?

Åsa Scharin