Hem begravningar.se
Garantin för rätt hjälp

Konsumenttelefon. 020-210 210 | E-post. info@begravningar.se

Åsa Scharin bloggar!

Åsa Scharin bloggar!

Jag älskar livet. För varje år som går blir jag mer och mer tacksam över möjligheten att få vakna bredvid min älskade sambo, att ha vänner som tycker om mig och att jag har fått vara frisk. Det är inte alla förunnat och jag är djupt ödmjuk inför den insikten. Jag tänker ofta på vad lycka egentligen är. Och jag har funderat mycket över hur – och om – det går att vara lycklig även när livet kanske inte är som man skulle vilja.

I min blogg kommer jag bland annat att skriva om att vi ska tänka på och lära oss ta vara på de små stunderna av lycka, att njuta av ögonblicket ”här och nu", känna tacksamhet varje dag vi vaknar, att, ja, hylla livet så länge vi har det, helt enkelt. För det kommer en dag när vi förlorar någon vi älskar eller när vi själva inte längre finns. Och det finns viktiga saker vi behöver tänka på innan den dagen kommer även om det är tråkigt. Att leva livet fullt ut så länge vi kan - det är mitt motto!

Åsa Scharin

Bild: Mikael Persson

Alla blogginlägg