Hem begravningar.se
Garantin för rätt hjälp

Konsumenttelefon. 020-210 210 | E-post. info@begravningar.se

Begravningsblommor för vackra minnen

Dekorationen på kistan består ofta av ett fint blomsterarrangemang och begravningsblommor och kransar hjälper till att göra begravningen till ett vackert minne. Vanligen är det inget som hindrar att något som anknyter till den avlidnes personlighet läggs på kistan. Det finns dock undantag, hör med din begravningsbyrå.

Hur beställer man begravningsblommor?

Buketter och kransar till begravningen beställer du enklast av en blomsterhandlare eller på din lokala begravningsbyrå helst några dagar före begravningen beroende på ditt val av blomsterarrangemang. I de flesta fall kan blommor även beställas från den avlidnes Minnesrum som finns på familjesidan.se eller begravningsbyråns hemsida.

Flera personer kan gå ihop till en krans eller bukett. Det är också vanligt att man skriver en sista hälsning på ett kort eller band som hängs vackert runt blomsterarrangemanget.

En liten handbukett som läggs vid kistan eller i graven är brukligt att ta med sig och det är idag lika vanligt att män som kvinnor använder det som en sista hälsning till den avlidne.

Här kan du se och beställa blommor som levereras direkt till begravningen.

 

Fördjupad läsning