Hem begravningar.se
Garantin för rätt hjälp

Konsumenttelefon. 020-210 210 | E-post. info@begravningar.se

Lev livet lite lättare

Som du förstår har vi många personliga möten med människor och det har lärt oss vad man funderar över mitt i livet. Förutom tankar på hur man vill ha sitt eget sista avsked, handlar det ofta om familjejuridiska frågor.

Vi ser dagligen följderna av att saker och ting är oklara, att man inte har tagit hand om frågor som samboavtal, äktenskapsförord, framtidsfullmakt, arv och testamente. 

Därför har vi bestämt oss för att bidra till att alla ska kunna leva livet lite lättare, under hela livet! 

Vi erbjuder ett komplett utbud av juridiska tjänster för hela livet och det som kommer senare. Hos våra auktoriserade boutredare*) kan du få hjälp med såväl lagfart, deklaration, testamente, samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev, framtidsfullmakt, förvaltning av dödsboet, bouppteckning, arvskifte m.m.

De allra flesta besöker oss bara en eller två gånger i sitt liv. Vi tycker att du ska komma till oss lite oftare.
Varmt välkommen!


Här hittar du jurister och boutredare nära dig >>
 

*Hos oss arbetar auktoriserade boutredare och jurister. Vi är specialutbildade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund för hjälpa dig med både dödsfallsjuridik och övrig familjejuridik som t.ex. testamente, samboavtal och framtidsfullmakt. För att en person ska få kalla sig auktoriserad boutredare krävs minst två års erfarenhet av boutredningar och därefter utbildning i flera steg, examination samt löpande vidareutbildning. För att få kalla sig auktoriserad jurist så har man en jur.kand eller juristexamen och har arbetat med familjejuridik i minst två år.
 

Nyheter

Pressmeddelande

SBF:s gör familjejuridiken mer tillgänglig med en intern Juridikpool som gör att alla auktoriserade begravningsbyråer i landet kan erbjuda hjälp.

auktoriserad boutredare

Pressmeddelande

För att skriva testamenten har man tidigare oftast anlitat en lokal juristfirma. Nu håller det på att svänga rejält då begravningsbyråerna satsar allt mer på familjejuridik.

Dokumentbevakning

pressmeddelande

För att alltid vara säker på att dokument kommer fram vid ett dödsfall så har Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer utvecklat tjänsten Dokumentbevakning