Hem begravningar.se
Garantin för rätt hjälp

Konsumenttelefon. 020-210 210 | E-post. info@begravningar.se

Inbjuden till podden "Roligare än du tror"

Blogg

Inbjuden till podden "Roligare än du tror"

Jag har ju inte själv kommit i den åldern – ännu – men jag lyssnar med stor glädje på podden ”Roligare än du tror – Livet efter 50 ++” med Amelia Adamo och Susanne Hobohm (fd chefredaktör på bl a Året Runt).
I veckans avsnitt har jag fått äran att vara med och prata om det faktum att fler och fler människor inte får någon som helst begravningsceremoni efter att de har avlidit. Det är väldigt, väldigt oroande, för det är ju faktiskt sista chansen vi har att säga farväl till en älskad person! Jag tror inte att många förstår hur viktigt det är med dessa ceremonier och det får jag möjlighet att utveckla här! Gå gärna in och lyssna – här hittar du länken in till Spotify: 

Öppnar Podden i Spotify>>

Åsa Scharin